Behang

Behang

Naast onze raamdecoratie hebben wij ook een uitgebreide behang collectie , behang is tegenwoordig niet meer uit ons interieur weg te denken, het geeft een prachtige sfeer in onze woning. Het behang van nu is meer dan een simpele muurbedekking, tegenwoordig zijn er talrijke schitterende mogelijkheden mogelijk.

Het meeste behang wat in de collectie zit is vinyl behang, dat bestaat uit een onderlaag van papier met daar overheen een toplaag van kunststof,  meestal is de toplaag van vinylbehang afstripbaar waardoor het verwijderen heel gemakkelijk gaat, over de onderlaag kan weer makkelijk  heen geplakt worden. Vinyl behang is zwaarder dan papier behang en gaat langer mee.

We hebben verschillende soorten design  behang, waaronder behang met een klassieke look die een warme sfeer uitstraalt zoals met bloemen  en ornamenten.

Behang

Met foto behang zijn de mogelijkheden  eindeloos. bv van een  bosrijke omgeving,  of een prachtig  landschap compleet met dieren.

Wat te denken van behang dat er uitziet als een oude stenen muur en bijna niet van echt te onderscheiden, waardoor je een  industriele look krijgt,

of het betonlook behang dat  tegenwoordig zeer in trek is, ook de wandbekleding die de uitstraling heeft van een natuurlijke houten muur  is werkelijk waar prachtig, maar natuurlijk hebben wij ook behang met een moderne look of een grafische  design.

Er mag geen behang ontbreken voor in de babykamer zoals behang met beertjes, sterren, of wolken, zowel in de kleuren voor jongens als voor meisjes. Ook voor de iets oudere kinderen hebben we een hele mooie collectie, voor de prinsessen kamer of voor de stoere jongens kamer met hun superhelden.

Kortom bij CCG Raamdecoratie kunt u voor al uw behang wensen  terecht.

Laat u verrassen in onze showroom naar de mogelijkheden, wij staan voor u klaar om het u allemaal te laten zien, en u te adviseren.

Graag tot ziens bij CCG Raamdecoratie, De Oude Veiling  42, 1689 AB Zwaag, Tel 0229 237320

Portfolio

1
home_tiles_zoombox_icon
2
home_tiles_zoombox_icon
3
home_tiles_zoombox_icon
4
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Behang

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?