Gordijnen, vitrages en in betweens

Gordijnen

Bij CCGraamdecoratie hebben wij een groot assortiment gordijnen.
Dit verschilt tussen transparant, semi transparant en verduisterend materiaal.
Er is keuze uit tientallen kleuren zodat er voor iedereen een passend gordijn is.
Deze ‘normale’ gordijnen, wat ook overgordijn wordt genoemd, is ook energie besparend vanwege de isolerende werking. Dit houdt de warmte binnenshuis vast.

Dit soort gordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Deze verduisteren uitstekend en zijn dus extra geschikt voor in een slaapkamer of kinderkamer. Onze gordijnen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van een robuuste stof die de kou goed buiten houdt en jarenlang meegaat.

Onze gordijnen worden in ons eigen atelier met de hand gemaakt. Na kosteloze meting bij u thuis worden de gordijnen zorgvuldig op maat gemaakt, optimaal gecontroleerd en geplaatst. Zo kunnen wij u verzekeren van de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit.

Vitrages

Wij van CCGraamdecoratie zitten al 20 jaar in het vak en weten precies wat een vitrage voor uw interieur kan betekenen.
Vitrages zijn gordijnen die gemaakt is van een transparante, dunne stof van hoge kwaliteit. Een vitrage laat veel licht door maar verzacht tegelijkertijd de felheid hiervan. Dit resulteert in een rustig, sfeervol licht in uw woonruimte. Bovendien kan men overdag niet  gemakkelijk naar binnen kijken, maar u kunt wel gemakkelijk naar buiten kijken. Dit is een fijne bijkomstigheid voor uw privacy.

In slaapkamers en woonkamers worden vitrages vaak gecombineerd met normale gordijnen.
Dit is zodat u overdag genoeg licht kunt binnen laten en ’s avonds kunt u de ‘’overgordijnen ‘’ ook sluiten zodat u optimale privacy heeft als u televisie kijkt of wilt gaan slapen.

In-between

De in-between exemplaren zijn gordijnen die, zoals de naam al zegt, tussen een vitrage gordijn en een overgordijn zit.
De in-betweens gordijnen zijn ook van een dunnere stof gemaakt maar net iets dikker dan een vitrage en iets dunner dan een overgordijn.
Ook dit soort materiaal zorgt ervoor dat er veel licht naar binnen komt. Zo kunt u makkelijk van binnen naar buiten kijken maar van buiten naar binnen is niet zo gemakkelijk. Hierdoor heeft u wat meer privacy en toch niet het gevoel alsof u geïsoleerd wordt.

Het is bijvoorbeeld ideaal als u in de zomer genoeg licht naar binnen wilt hebben, maar dat de warmte subtiel wordt geblokkeerd.
Zo behoudt uw woonruimte een aangename temperatuur en een fijn en licht aanzicht. De in-betweens zijn er net als de gordijnen en vitrages in veel verschillende kleuren en materialen te verkrijgen

Portfolio

1
home_tiles_zoombox_icon
inbetweens
home_tiles_zoombox_icon
gordijnen
home_tiles_zoombox_icon
vitrage-en-inbetweens
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Twee keer per jaar een nieuwe collectie

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?