Horren

Horren

In de zomer heeft iedereen wel de ramen openstaan of ten minste één raam. Dan kennen we ook allemaal het probleem dat je ’s nachts wordt wakker gehouden door muggen of ’s avonds last hebt van vliegen in de keuken terwijl u aan het koken bent.

Met onze horren houdt u geheid alle insecten en beesten buiten. Naast het praktische nut van insecten buiten houden, voorkomen horren ook dat er viezigheid naar binnen waait. Een hor op maat helpt dus ook bij het schoonhouden van uw huis!

Wij staan voor duurzame kwaliteit waarmee u als klant de mogelijkheid heeft om uw individuele wensen tot uiting te laten komen. Wij bieden u daarom zoveel mogelijk verschillende type horren en hordeuren aan.

Daarnaast kunt u keuzes maken welk type gaasdoek u wilt, welke kleur de hor moet zijn en of er unieke wensen zijn waaraan de hor of hordeur moet voldoen.

Horren op maat

Bij CCG-raamdecoratie maken wij een hor voor alle ramen en deuren in uw huis. Of het nu voor een draaikiepraam of voor de achterdeur is, een hor kan overal worden opgehangen. Maar het allerbelangrijkste is dat de horren passen op de plek waar u het wilt plaatsen. Een hordeur op maat moet bijvoorbeeld precies in de deuropening passen. Het is daarom uiterst belangrijk dat horren op maat worden afgeleverd. Een belofte die wij u graag nakomen.

Bij CCG-raamdecoratie leveren wij uitstekend handgemaakte horren zodat uw woonruimte vrij van insecten blijft.
Wij maken de horren speciaal voor u op maat en volledig naar uw wens.

Service

In ons atelier wat ook dient als showroom bent u van harte welkom om ons ruime assortiment te bekijken. Tevens is er altijd een specialist aanwezig die u te woord kan staan en eventuele vragen kan beantwoorden.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-237320 en onze showroom is te bezoeken op de Oude Veiling 1689 AB te Zwaag.
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00, donderdagavond van 19:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00

Portfolio

horren4
home_tiles_zoombox_icon
horren1
home_tiles_zoombox_icon
horren
home_tiles_zoombox_icon
horren3
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Horren in alle maten en kleuren direct

van de fabriek.

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?