Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een zeer bekende en populaire soort van binnen zonwering. Deze binnen zonwering is ideaal, omdat u zelf de lichtinval kunt doseren. Ze bestaan uit horizontale lamellen die verstelbaar zijn. Hierdoor kunt u zelf de lichtinval regelen en doseren, waardoor u kunt genieten van natuurlijk licht met tegelijkertijd privacy en zonwering.

De breedte van de lamellen heeft u zelf in de hand. Kies bijvoorbeeld voor smalle lamellen van 16mm, 25mm of 35mm of kies juist voor bredere, robuuste lamellen van 50mm of zelfs 70mm.

Samenstelling

Bij jaloezieën is er veel keuzevrijheid en komen in veel verschillende variaties. Dit is erg gunstig, want zo kunt u de jaloezieën perfect laten aansluiten op uw interieur.

U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen voor het materiaal, de kleur en de afwerking van de jaloezie. U kunt kiezen uit drie soorten materialen: hout, aluminium, stof en PVC. Het materiaal hangt samen met de uitstraling van de jaloezie. Kies bijvoorbeeld voor retro houten jaloezieën of voor strakke en moderne aluminium jaloezieën.

Sfeer

Als u jaloezieën kiest die goed aansluiten op uw interieur, kunnen ze erg sfeervol zijn. Door de lamellen kunt u het buitenlicht op een gefilterde manier naar binnen laten schijnen. Deze lichtinval zorgt voor een knusse sfeer in huis. Belangrijk tijdens het kiezen van de juiste jaloezieën is om rekening te houden met de stijl van uw woning.

Service en kwaliteit

Bij CCG-raamdecoratie zijn wij al 20 jaar gespecialiseerd in o.a. rolgordijnen. Onze kracht ligt bij het feit dat wij al onze producten zelf maken. Dit maken wij met de hand in ons eigen atelier, wat tevens ook een showroom is.

U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom. Hier zal een adviseur u te woord staan en u adviseren waar nodig.
U zult versteld staan van ons ruime aanbod in stoffen, materiaal en kleuren.

Wij zorgen ervoor dat alles naar u wens verloopt zodat u uw interieur helemaal kunt afmaken met mooie rolgordijnen.

Onze showroom is gevestigd op De Oude Veiling 42, 1689AB te Zwaag
Mocht u eventuele vragen hebben kunt u ons altijd bereiken op het telefoonnummer 0229-237320.
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00, donderdagavond van 19:00 – 21:00 en op zaterdag van 10:00 – 16:00.

Portfolio

jaloezieeen
home_tiles_zoombox_icon
2
home_tiles_zoombox_icon
3
home_tiles_zoombox_icon
1
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Jaloezieën in alle maten en kleuren.

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?