Lamellen

Lamellen

Wij van CCG-raamdecoratie behartigen uw belangen of u nou behoefte heeft aan lichtinval of privacy. Met onze verticale lamellen van topkwaliteit kunt u op een stijlvolle manier bepalen hoeveel lichtinval u wenst.

Varianten lamellen

Verticale lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, zijn lange verticale stroken van kunststof, aluminium of textiel. Ons brede assortiment biedt ook veel verschillende stijlvolle kleuren die bij elk soort woonstijl passen.

Door middel van een bedieningsketting en koord kunnen de lamellen gedraaid worden om het lichtinval te bepalen. Met het koord kunt u de lamellen open en dichtschuiven. Dit laatste doen mensen niet alleen om 100 procent lichtinval te winnen maar het is ook praktisch als er achter de lamellen schoongemaakt moet worden of dat de ramen moeten worden gelapt.

De variant van textiel is heel modern en staat uitstekend in de woonkamer en slaapkamer. Het oogt heel sfeervol en luxe en is gemakkelijk te reinigen. Ook zorgt het voor een warm aanzicht en houdt eventuele warmte vast in de woonruimte.

Het is momenteel  heel populair in verschillende woonstijlen en wij weten dus precies wat de laatste trends zijn. Lamellen van aluminium en kunststof zijn ideaal voor de wat vochtige ruimtes zoals badkamers, keukens of serres.Naast de vlakke, platte lamellen zijn er ook licht gebogen exemplaren die net even wat meer licht en warmte uitstralen. Overigens heeft u de keuze om een wit of een zwart koord te bevestigen aan u lamellen, het is net wat u het mooiste vind staan bij uw interieur.

De stoffen lamellen hebben we in drie maten beschikbaar, dit betreft  50 mm, 89mm of 127mm. De stoffen verschillen overigens van printstoffen, Engels lace, in-between stoffen, brand vertragende stoffen en Jacquard stoffen. Jacquard wilt zeggen dat wij een speciale weeftechniek gebruiken waarbij we het dessin met diverse gaar kleuren in één zijden stof  verwerken. Als u echt van een luxe maar ook klassieke stijl houdt kunt u ervoor kiezen om Engels lace te gebruiken als raam decoratie. Dit is een luxe, duurzame  en zeer mooie stof van Engels kant.

Service

In ons atelier wat ook dient als showroom bent u van harte welkom om ons ruime assortiment te bekijken. Tevens is er altijd een specialist aanwezig die u te woord kan staan en eventuele vragen kan beantwoorden.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-237320 en onze showroom is te bezoeken op de Oude Veiling 1689 AB te Zwaag.
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00, donderdagavond van 19:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00

Portfolio

lammellen-3
home_tiles_zoombox_icon
lammellen-2
home_tiles_zoombox_icon
lammellen-1
home_tiles_zoombox_icon
lamellen
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Onze hand gemaakte verticale lamellen

van topkwaliteit

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?