Paneelgordijnen

Design paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een genot voor het oog en uitermate geschikt voor grote ramen.

Als u op zoek bent naar verduisterende panelen voor een lounge ruimte of in de huiskamer, of u wilt een praktische scheidingswand creëeren, alles kan! De panelen kunnen zo groot zijn als de stof het toelaat. Daarnaast heeft u het gemak van veel privacy door de grote oppervlakten. Uitermate geschikt als zonwering screens, wanneer u de paneelgordijnen van zonreflecterend materiaal laat vervaardigen.

Kies voor comfort in uw eigen huis, selecteer stofstalen bij ons in de winkel of atelier, zodat u de juiste kleurkeuze maakt. Wij bieden u alles om een op maat gemaakt paneelgordijn samen te stellen.

Ontwerp uw eigen paneelgordijnen

Kies uw stijl, maten, stof en pas vervolgens aan naar uw wensen. Voeg een contrasterende band toe uit ons exclusieve stoffencollectie, of net dat beetje extra luxe met een gekleurde afwerking.

U kunt kiezen voor afwisselde panelen van verschillende stoffen die contrast bieden of juist een aanvulling zijn op de gebruikte kleuren in uw woonruimte.

Alle materialen voor de paneelgordijnen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat u zelf in staat bent met de beste kwaliteit materialen en accessoires een design paneelgordijn samen te stellen. Van gedurfde, gewaagde prints tot subtiele natureltinten hebben wij alles online in huis om aan uw wensen te voldoen!

Service

In ons atelier wat ook dient als showroom bent u van harte welkom om ons ruime assortiment te bekijken. Tevens is er altijd een specialist aanwezig die u te woord kan staan en eventuele vragen kan beantwoorden.

U kunt ons telefonisch bereiken op 0229-237320 en onze showroom is te bezoeken op de Oude Veiling 1689 AB te Zwaag.
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00-17:00, donderdagavond van 19:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00

Portfolio

paneelgordijnen3
home_tiles_zoombox_icon
paneelgordijnen2
home_tiles_zoombox_icon
paneelgordijnen1
home_tiles_zoombox_icon
paneelgordijnen
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer

adipiscing elit. Aenean commodo ligula

eget dolor. Lorem ipsum dolor sit ligula

eget dolor.

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?