Rol/duogordijnen

Rolgordijnen

Bij CCG-raamdecoratie hebben we een ruim aanbod rolgordijnen. U heeft de keuze uit heel veel mooie kleuren, patronen, een leuke print en een uitgebreid assortiment aan verschillende stoffen!
Al onze producten worden zorgvuldig met de hand in ons eigen atelier gemaakt, dus wij houden alleen rekening met uw wensen zodat u een rolgordijn vind wat perfect in uw interieur past.

Voordeel van rolgordijnen

Naast dat het een mooie raamdecoratie is, is het door ons ruime assortiment gemakkelijk te combineren met uw woonstijl. Of dit nou modern is of juist klassiek, wij hebben allerlei schitterende stoffen en kleuren van topkwaliteit die aan ieder z’n wens voldoen.
U kunt ook kiezen tussen semi-transparante of juist verduisterende rolgordijnen.
Dit is afhankelijk van uw woonwens. Veel mensen willen in de woonkamer en/of keuken een semi-transparant rolgordijn, en in de slaapkamer een exemplaar wat goed verduisterd voor fijne nachtrust.

 

Kleuren en materialen

De uni en design-kleuren in ons assortiment zijn verkrijgbaar in semi-transparant of verduisterend. Hierdoor kunt u veelzijdig combineren met uw interieur. Hier horen ook de zogenoemde in-between stoffen bij wat ideaal is voor een lichte, rustgevende woonruimte met het nodige stukje privacy wat voor niemand mag ontbreken.

We hebben ook luxe, stijlvolle geweven stoffen die volledig naar uw wens is te maken.
Daarnaast zijn onze rolgordijnen uit te voeren met een keuze uit meerdere schulpranden. Een schulprand dient als puur decoratief detail wat je veel ziet in de klassieke woonstijl.
De laatste trends van afgelopen jaren zien wij klassieke details weer terugkomen evenals het meubilair en zijn superleuk te combineren met de stijlen van deze tijd.

Duo-rolgordijn

Naast normale rolgordijnen hebben wij ook duo-rolgordijnen.
Dit zijn ook rolgordijnen maar dan nét even anders. Deze bestaan uit twee stoflagen die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen met behulp van een handige kettingbediening. Hiermee kunt u eenvoudig de lichtinval in uw ruimte bepalen, en de ultieme sfeer creëren.

Service en kwaliteit

Bij CCG-raamdecoratie zijn wij al 20 jaar gespecialiseerd in o.a. rolgordijnen. Onze kracht ligt bij het feit dat wij al onze producten zelf maken. Dit maken wij met de hand in ons eigen atelier, wat tevens ook een showroom is.

U bent van harte welkom om langs te komen bij onze showroom. Hier zal een adviseur u te woord staan en u adviseren waar nodig.
U zult versteld staan van ons ruime aanbod in stoffen, materiaal en kleuren.

Wij zorgen ervoor dat alles naar u wens verloopt zodat u uw interieur helemaal kunt afmaken met mooie rolgordijnen.

Onze showroom is gevestigd op De Oude Veiling 42, 1689AB te Zwaag
Mocht u eventuele vragen hebben kunt u ons altijd bereiken op het telefoonnummer 0229-237320.
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00, donderdagavond van 19:00 – 21:00 en op zaterdag van 10:00 – 16:00.

Portfolio

rolgordijnen
home_tiles_zoombox_icon
3
home_tiles_zoombox_icon
rol-duo-rolgordijnen
home_tiles_zoombox_icon
duorol
home_tiles_zoombox_icon
CCG Raamdecoratie

Rol of duogordijnen op maat gemaakt op de manier

die u wenst

CCG Raamdecoratie

Kom langs in ons atelier en krijg advies op

maat

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen

betekenen?